szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rapper a bőrszínükre is hivatkozott, Madonna perre ment a levélért.

"Meg tudod ezt érteni? Ha téged egy fekete férfival látnak, az sehogy sem veszélyezteti a karrieredet. Sőt, még nyitottabbnak és izgalmasabbnak tűnsz. De én a kialakított ‘imidzsem’ miatt úgy érzem, cserben hagynám azokat, akik azzá tettek, aki vagyok" – írta a 25 éves Tupac, akit egy évvel később, egy lövöldözés során lőttek le Las Vegasban.

Madonna perre ment, mert állítása szerint a fenti részletet is tartalmazó levéllel együtt más személyes tárgyait is ellopta tőle volt barátja, Darlene Lutz, egy New York-i műgyűjtő. Lutz segített Madonnának összeállítani egy saját gyűjteményt, mielőtt 2003-ban össze nem rúgták a port.

Madonna privát szférája védelmére hivatkozva azt akarta jogi úton megakadályozni, hogy személyes tárgyai kalapács alá kerüljenek. Nem járt sikerrel, mert a bíró szerint Madonna annak idején átruházta a tárgyak tulajdonjogát Lutzra, így már nincs beleszólása azok sorsába.

Egy hajfürt és alsóneműk mellett a Gotta Have Rock and Roll aukciós ház áruba bocsátja azt a “J”-nek címzett levelet is, amit Madonna írt többek között arról, milyen “szörnyen középszerűnek” tartja Whitney Houstont és Sharon Stone-t – írja a Guardian.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Sas József

Meghalt Sas József

Nyugaton havazás, északon extrém hideg várható

Nyugaton havazás, északon extrém hideg várható

Úgy tűnik, a bíróság szerint rendben voltak a dudálós tüntetések

Úgy tűnik, a bíróság szerint rendben voltak a dudálós tüntetések