szerző:
hvg.hu

Az alig egyperces klip épp azt a pillanatot vezeti fel, amikor először találkozott egymással a Csillagok háborúja univerzumának két nagyon fontos karaktere.

A május 25-én érkező Solo: Egy Star Wars-történet nemcsak egy újabb Csillagok háborúja-film lesz, hiszen számos kérdésre választ ad majd, köztük olyan, most még ismeretlen részletekre, melyek évek, ha nem évtizedek óta foglalkoztatják a rajongókat.

Ilyen Han Solo és hűséges társa, Chewbacca, és persze a Lando Calrissiannal való találkozás is, utóbbi pedig azért is érdekes, mert a történet szerint Han épp tőle nyerte el a legendás Ezeréves Sólymot.

Többek között ez is kiderül majd a filmből, sőt a most kiadott, alig egyperces előzetes alapján maga a kártyajáték is látható lesz, aminek a tétje, mint tudjuk, maga a hajó.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!