szerző:
hvg.hu

Aki kíváncsi rá, hogy mennyit változtak a fiúk az évek során, az nézze meg a videót.

A Don't go breaking my heart című Backstreet Boys-szám még friss, a videoklipben pedig az öttagú együttes pont ugyanúgy ropja, mint 1997-ben.

Legutoljára 2013-ban forgattak klipet az In a World Like This című dalukhoz, amely egyben az akkori, nyolcadik stúdióalbumuk címadó száma is volt.

A Backstreet Boys tavaly, egy Las Vegas-i koncert kapcsán hintette el, hogy már dolgoznak a 10. albumukon, amely fennállásuk 25. évfordulóján, tehát idén fog megjelenni. Az új dal már ezen a lemezen szerepel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!