szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Harry Potter szülőanyjának, J.K. Rowlingnak Robert Galbraith álnéven írt bestsellerein alapuló, C.B. STRIKE című hétrészes sorozat június 1-étől lesz látható az HBO GO-n.

C.B. Strike egy háborús veteránból lett magándetektív, aki egy kis irodában működik a londoni Denmark Streeten. Bár mind testileg, mind lelkileg sérült, az az egyedi tapasztalat és háttér, amellyel katonai nyomozóként rendelkezik, kulcsfontosságú azoknak az összetett bűntényeknek a megoldásában, amelyekbe a rendőrség bicskája beletörik.

A BBC One-nal együttműködésben készült sorozatban Tom Burke (“Csak Isten bocsáthat meg”) alakítja Cormoran Strike magánnyomozót, míg Holliday Graingert (“Borgiák”) Robin Ellacott szerepében láthatjuk, aki Strike új asszisztense és tanítványa.

A C.B. STRIKE első három – egyenként egyórás – része a regénytrilógia “Kakukkszó” című első kötetén alapul, ezt követi “A selyemhernyó” és a “Gonosz pálya” című kötetek adaptációja két-két egyórás epizódban.

A három kötet már megjelent a Gabo Kiadó gondozásában, és júniusban újra elérhetőek lesznek a könyvek, ezúttal a sorozat plakátjával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Kérdések a kínai vakcina hatékonysága körül

Radar360: Kérdések a kínai vakcina hatékonysága körül

Legyőzhetjük a vírust, de utána hosszú romeltakarítás jön

Legyőzhetjük a vírust, de utána hosszú romeltakarítás jön

A biztonságért a szabadságot adják a megfilmesített Szép új világban

A biztonságért a szabadságot adják a megfilmesített Szép új világban