szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész először csak elköltözött máshova, de most eladta házát.

Eladta budai házát Kulka János – írja a Blikk. Egy ismerőse azt mondta, Kulka sokkal csendesebben éli életét, próbál fizikailag és lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ez egy hosszú és nehéz út, nem segíti felépülését, ha olyan helyen él, amely percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt. Nagyon hiányzik neki a színpad, de barátai mellett orvosai is azt tanácsolták neki, lélekben is próbáljon meg új életet kezdeni.

"Először csak elköltözött egy másik lakásba, hogy kicsit kiszakítsa magát abból a közegből, de aztán rájött, hogy sokkal jobb, ha végleg megszabadul a nyomasztó emlékektől, ezért eladta a házat" – mesélte a lapnak a színész ismerőse.

Kulka János 2016 áprilisában kapott sztrókot. Betegsége óta egy rövid szerepet vállalt ugyan Ujj Mészáros Károly filmjében, de a Katona József Színházzal szerződést bontott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!