szerző:
Németh Róbert

Nem volt csalás vagy ámítás: tényleg megmutatta kedvenc zenéit rajongóinak a ma este az Arénában koncertező zenekar énekese. Ott voltunk. Le is fotóztuk.

Win Butler - aki koncertturnéja számos állomásán tart ilyen last minute bejelentett bulikat - tizenegy óra után kisbusszal érkezett a Madách téri Központhoz - fején természetesen az emblematikus kalappal. Aztán persze jöttek a rajongói klub-szituáció összes kötelező kellékei: udvarias beszélgetések, közös fotózkodások, ilyesmi.

©

Butler aztán DJ-ként is kiválóan vette a szabadon választott akadályokat: mondjuk nagyon nem lepődhettünk meg, pont olyan eklektikus szettet válogatott össze pont olyan dalokkal, amilyenekre gondoltunk. Játszott többek közt Depeche Mode-ot (ezt meg ezt), Cure-t (ezt a számot) és Kraftwerket (ezt), Talking Heads-t (ezt) és Blondie-t (ezt) és a ABBA-t (ezt). És voltak kifejezetten vicces választások is. Például ez:


Butler hajnalig tolta a zenét a Központban, ma este pedig az Arénában első magyarországi koncertjét adja az Arcade Fire.
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!