szerző:
hvg.hu

A Trónok harca egyik főbb szereplője is feltűnik az új trailerben.

Kijött az új Predator-film szinkronos trailere, amiben a szupergyilkos földönkívüliek tovább aprítják a földi katonákat. A Predator - A ragadozó az 1987-es Schwarzenegger-féle első film eseményeihez nyúl vissza, azaz figyelmen kívül hagyja a Ragadozó 2. és az Antal Nimród-féle Ragadozók cselekményét is.

©

A történet szerint egy kisfiú véletlenül eléri, hogy a merő szenvedélyből gyilkoló Predatorok visszatérjenek a Földre. Ahogy az már lenni szokott, egy csapat elitkatonát küldenek ellenük, akiket a legváltozatosabb módon aprítanak miszlikbe. Ami még könnyebb nekik, mint valaha, hiszen más fajok DNS-ét használva felturbózták magukat.


A filmet a Vasember 3-at is rendező Shane Black készítette, és feltűnik benne a Trónok harca Theon Greyjoy nevű karakterét játszó Alfie Allen is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!