szerző:
MTI

Joe Jackson a hírek szerint haldoklik, de az egyik Jackson-testvér ezt cáfolta. Jermaine Jackson azt megerősítette, hogy apja egészsége nem jó. A The Daily Mail szerint hasnyálmirigyrákban szenved.

Súlyos, valószínűleg végstádiumú daganatos betegséggel kórházba vitték Joe Jacksont, a néhai Michael Jackson édesapját, a Jackson család fejét – jelentette pénteken az amerikai és a brit média.

A TMZ.com amerikai celeb hírportál családi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a 89 éves Jackson végstádiumú daganatos betegségben szenved, élete a végéhez közeledik. A The Daily Mail brit napilap honlapja szintén családi forrásokat idézve tudni vélte, hogy Joe Jackson a hasnyálmirigyrák negyedik stádiumában van.

Jermaine Jackson, a Jackson-testvérek egyike Twitter-üzenetben megerősítette ugyan, hogy édesapja beteg, de cáfolta, hogy haldokolna. "Apám egészsége nem jó, de a haldoklik durva szó, amelyet a szenzációhajhász újságírók és nem én választottam" – írta.

Sem Joe Jackson menedzsere, sem Janet Jackson, Jermaine Jackson és La Toya Jackson énekesek képviselője nem reagált pénteken a megkeresésekre.

Joe Jackson 11 gyermek apja. Az 1960-as években kemény kézzel képezte gyermekeiket énekeseknek, táncosoknak, és a The Jackson 5 együttest sikerre vitte világszerte. Michael Jackson kivált közülük és szóló karriert kezdett, és a világ egyik legismertebb celebje lett túladagolás miatt 2009-ben bekövetkezett halála előtt.

Joe Jackson menedzselte lányai, La Toya, Janet és Rebbie Jackson korai szólókarrierjét.

A Jackson-klánt azonban évtizedeken családi viszályok, jogi csatározások, anyagi viták jellemezték.

Joe Jackson Las Vegasban él, évek óta rossz az egészsége, 2016-ben agyvérzést kapott. Márciusban kiadta Precious Moments: 60 Years in Show Business című visszaemlékezéseit.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!