szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újra találkozhatunk Kovács András Péterrel és Janklovics Péterrel a Comedy Central képernyőjén. A divatos NDK-s pornóbajuszt viselő, hebehurgya Endi és a mindenkinek szemrebbenés nélkül beszóló, nyers stílusú Pali bá ezúttal Mélygarázs címmel veszi célba a rekeszizmainkat.

Az előző két nyári és egy téli szezon során Endi és Pali bá valóságos népi hőssé vált, a Mélyvíz című egyperceseikből szállóigék és aranyköpések tucatja született. Az első évadban vízparton, ügyefogyott úszómesterekként, tavaly pedig lehúzós pincérekként láthattuk őket, majd télen Mikulásnak és Krampusznak öltözve próbáltak zsebpénzt keresni. A két fura fazon ezúttal Mélygarázs című produkciójával tér vissza a Comedy Central képernyőjére.

„A vendéglátás után úgy gondoltuk, olyan helyzetben maradunk, amely hétköznapi, és mindenki számára ismert, ezért döntöttünk idén a taxis világ és szituációk megformálása mellett. Az emberek sokszor sztereotipizálják a taxisofőröket, de természetesen, néha a kuncsaftok is idéznek elő olyan szituációkat, amelyek megérik, hogy elmeséljük őket… Most mindkét körre ráhúzzuk a vizes lepedőt!” – mondta Kovács András Péter, aki a divatos NDK-s pornóbajuszt viselő Endi megformálása mellett ezúttal is a műsor producerének feladatkörét látta még el.

„Az ötleteket saját tapasztalatokból és történetekből is merítettük. Mindannyian hallottunk már históriákat arról, hogy a sofőr elmeséli a magánéletét utasának, vagy épp fordítva, pszichológus szerepben tündököl a sofőrség mellett. Janklovics Petivel megint hoztuk a formánkat, így reméljük, a nézők ezt is legalább annyira szeretni fogják, mint az előző évadokat. Remekül éreztük magunkat a forgatásokon, nem kis feltűnést keltve, úgyhogy már várjuk a visszajelzéseket a tévés debütálás után.”

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kínába irányult a legtöbb külföldi működőtőke-befektetés 2020-ban

Kínába irányult a legtöbb külföldi működőtőke-befektetés 2020-ban

Ahhoz, hogy minden magyart beoltsanak Pfizer-vakcinával, 38 tonna szárazjég kellene

Ahhoz, hogy minden magyart beoltsanak Pfizer-vakcinával, 38 tonna szárazjég kellene

Az orosz vakcinafejlesztő szerint még nem mérték fel teljesen a Szputnyik V hatását a krónikus betegségben szenvedőknél

Az orosz vakcinafejlesztő szerint még nem mérték fel teljesen a Szputnyik V hatását a krónikus betegségben szenvedőknél