szerző:
hvg.hu

A sorozat Vágási Ferije szerint ennél sokkal kreatívabb dolgok is születtek korábban.

Mint arról múlt héten beszámoltunk, egy hős a Szomszédok minden egyes részéből (331 volt összesen) kivágott egyetlen másodpercet, és egymás mellé tette őket.

A videót egyébként azóta letörölte a Vimeo, mivel az MTVA jogvédett anyaga szerepelt benne. Az alkotó a törléssel kapcsolatban azt írta:

Ha lenne egy kis humorérzéke ott valakinek akkor az ingyenreklámra felhúztak volna egy ismétlést, de nem akarok beleszólni.

A videó most a YouTube-ra került fel:

A hétfő reggeli Mokkában is foglalkoztak a témával, és bár a videó nagyot ment a neten, Nemcsák Károly nem volt tőle elragadtatva.

"Nekem nem tetszett. Nagyon sok jó dolog történik a Szomszédokkal kapcsolatban, rengeteg jó és ötletes videót láttunk már. Nekem azért nem tetszett, mert nem nagyon értettem, hogy mire megy ki. Számomra nem volt humora, és nem adta vissza a Szomszédok világát. Ugráltak a képek, de logikai rendszert én magam nem találtam benne. Ez az én hibám valószínűleg. Sokkal ízlésesebb és jobb dolgok voltak eddig" – mondta a sorozat Vágási Ferije.

Ezzel szemben Németh Kristófot meglepte, hogy a videónak ekkora sikere lett: "Mindenképpen az eklektika jellemzi az összeállítást. Reggel, mikor elköszöntem a tízéves gyerekemtől, kérdezte, hogy mi lesz ma itt a téma, és mondtam neki. Kérdezte, hogy már megint a Szomszédok? Nekem az a meglepő, hogy ez harminc év után is ennyire népszerű lehet."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!