szerző:
hvg.hu

A színészt kórházba vitték, könnyű sérüléseket szenvedett.

Épp készülő filmje, a 22-es csapdája forgatására tartott George Clooney az Olaszországhoz tartozó szigeten, amikor egy autós a robogójának ütközött.

Az 57 éves amerikai sztár megsérült a balesetben, kórházba vitték, de az olasz sajtóhírek szerint nem esett komoly baja. Az NBC News szerint már haza is mehetett.

A La Nuova Sardegna képet is közölt a baleset helyszínéről, amelyen egy robogó és egy betört szélvédőjű Mercedes látható.

A lap később ugyancsak azt írta, hogy Clooney-t, akihez időközben csatlakozott a felesége és ikergyemekeinek anyja, Amal, kiengedték.

A rendőrség a hírek szerint vizsgálja a baleset körülményeit.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!