szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ubrankovics Júlia elmondása szerint saját költségén járkált haza Amerikából, hogy részt vegyen A Tanár promóciójában, ezért nem is vállalt semmilyen más munkát. Aztán az RTL valamiért úgy döntött, mégsem tart igényt a munkájára. A színésznő szerint a válás nem igazán fair körülmények között történt.

Május végén ment le A Tanár című sorozat utolsó epizódja, ami a csatorna közlése szerint rekordnézettséget hozott, 690 ezren nézték, de az összes többi rész is megnyerte a szombat estéket a legfontosabb, 18-49 éves célcsoportban – írja az Index.

Ennélfogva nem túl meglepő a portál azon értesülése, mely szerint a sorozat második évadját július 23-án el is kezdik forgatni, csakhogy a magyar sorozat egyvalamiben eltér majd német megfelelőjétől: a szintén főszerepet alakító másik tanár, Ubrankovics Júlia már nem lesz benne, a csatorna ugyanis – a színésznő szerint nem túl fair körülmények között – megválik tőle.

A szakítás ráadásul azért is érdekes, mert Ubrankovics Amerikából járkált haza a sorozat promóciója miatt, miután a csatorna elmondása szerint arra kérte: aktívan vegyen részt a sorozat promóciójában, aztán persze a második évad forgatásában is. Ubrankovics ezért semmilyen külföldi munkát nem vállalt, ráadásul többször saját költségén repült Magyarországra. Utóbbit nem panaszként mondta el az Indexnek, mint fogalmazott, imádott részt venni az egészben, és boldog volt, hogy újra itthon is játszhat. Mint most kiderült, valamiért azonban nem tartanak tovább igényt a munkájára.

Néhány héttel a második évad forgatása előtt ugyanis zárt ajtók mögött közölték vele, hogy nem játszhat tovább a sorozatban. Szakmai indok nem hangzott el a színésznő szerint, sőt közölték vele, hogy szakmailag elégedettek voltak a munkájával.

A lap megkereste az RTL Klubot, hogy igazak-e a hírek, de igen furcsa választ kapott:

"A helyzet az, hogy A Tanár c. sorozatunkkal kapcsolatban eddig még semmilyen hivatalos nyilatkozatot nem tettünk a folytatásra vonatkozóan", de "nagyon nagy öröm, hogy a sajtó munkatársai annyira sikeresnek tartják A Tanár c. sorozatot, hogy biztosak a következő évadban. Amint lesz a sorozat folytatásáról és a szereplőkről a nyilvánosságnak szánt információnk, azt a sajtó tudomására fogjuk hozni" – üzente az RTL Klub.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
13 szolgálati ház megépítésére adott 3 milliárd 89 millió forintot az állam

13 szolgálati ház megépítésére adott 3 milliárd 89 millió forintot az állam

Szlovéniából érkezett a Vatikán idei karácsonyfája

Szlovéniából érkezett a Vatikán idei karácsonyfája

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón