szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig olyan hírek jelentek meg, hogy az RTL elégedett volt Ubrankovics Júlia teljesítményével, amit a A Tanár című sorozatban nyújtott, ennek ellenére megváltak tőle, a színésznő szerint méltatlan körülmények között. A szerdai Blikk már mást ír: a lap úgy tudja, mégsem voltak vele elégedettek a kereskedelmi tévé illetékes vezetői.

A Tanár című tévésorozat készítői egyáltalán nem voltak elégedettek Ubrankovics Júlia teljesítményével, és a széria másik főszereplője, Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni vele – ezt írja a szerdai Blikk.

Herman Pierre, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója a lapnak azt mondta: egyéves szerződést kötöttek a színésznővel, ami lejárt, a benne foglalt opciókkal nem éltek, a promócióban való részvételt pedig szerződésben vállalta, ez a munka része, nem szívesség volt részéről. Júliát tisztelik, de rájöttek, hogy ez a szerep nem neki való, nem voltak megelégedve a teljesítményével. Elmondták neki, hogy egy következő produkcióban szívesen látják – tette hozzá, és éreztette, hogy a színésznő nem fogadta el a B tervet.

A Nógrádi Klaudiát alakító Ubrankovics Júlia a lapnak nem kívánt nyilatkozni. Korábban utalt arra, hogy A Tanár miatt semmilyen más felkérést nem vállalt el, így egy ideig munka nélkül marad. Szerinte nem volt fair, ahogy megváltak tőle, főleg, mert aktívan részt vett a promóciós munkában, ami miatt a saját pénzén utazott haza az Egyesült Államokból, és úgy érezte, meg voltak elégedve vele.

Nagy Ervin a lapnak megerősítette, hogy nem tudtak úgy együtt játszani Júliával, ami el tudna vinni egy sorozatot. Nem volt meg a közös nevező, ez pedig feszültséget szült az alkotók között, és ebben a légkörben nem jó dolgozni hosszú távon – fogalmazott.

Ubrankovics Júlia helyére Trokán Nóra lép a folytatásban, de nem a szerepet veszi át: Ubrankovics karaktere kikerül a sorozatból, egy másik pedig felerősödik – ez a szereplő lesz Trokán Nóra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Kult

Elégedettek voltak vele, mégis megvált új sorozata főszereplőjétől az RTL Klub

Ubrankovics Júlia elmondása szerint saját költségén járkált haza Amerikából, hogy részt vegyen A Tanár promóciójában, ezért nem is vállalt semmilyen más munkát. Aztán az RTL valamiért úgy döntött, mégsem tart igényt a munkájára. A színésznő szerint a válás nem igazán fair körülmények között történt.

Hogyan kommunikáljunk a kamaszokkal?

Hogyan kommunikáljunk a kamaszokkal?

Prieger Zsolt: Operettországban a merész farkasból bármikor lehet engedelmes kutya

Prieger Zsolt: Operettországban a merész farkasból bármikor lehet engedelmes kutya

Ferenc pápa: A mérsékletesség, a segítségnyújtás és az imádság időszaka jöjjön

Ferenc pápa: A mérsékletesség, a segítségnyújtás és az imádság időszaka jöjjön