szerző:
hvg.hu

A színész konkrétan végig kokainozta ezt az időszakot.

Dennis Quaid az NBC-nek adott interjúban vallott a drogfüggőségéről, és arról, hogy mennyire kemény éveken van túl. A 64 éves színész azonnal rákapott a kokainra, ahogy megérkezett Hollywoodba. Többször megpróbált leszokni róla, de mindig visszaesett. „Lényegében naponta kokainoztam a nyolcvanas években. Nagyon sok éjszakát ordítottam végig, hogy Istenem, vedd ezt el tőllem, soha többé nem teszem, mert már csak egy órám volt a munkakezdésig” – emlékezett vissza a pokoli szenvedésre. Előfordult, hogy éjszakánként mindössze egy órát aludt. Végül felismerte, hogy vagy belehal, vagy elveszít mindent, ami bármit is jelent neki. A mélypontot 1987-ben, a Könnyed élet (The Big Easy) forgatása idején érte el.

Quaid az interjúban beszélt a házasságáról Meg Ryannel is. Azt mondta, hogy a felesége sikere nyomásként nehezedett rá, és a karrierjét is befolyásolta. „El kell ismernem, úgy éreztem, mintha csak eltűntem volna” – mondta Quaid. A házaspár 2001-ben vált el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!