szerző:
hvg.hu

A férfi évek óta nem vállalt állandó munkát, hogy minden Anna & the Barbies-koncertre el tudjon menni.

Egy fiatal, dunaszerdahelyi volt biztonsági őr az a férfi, aki megpróbálta megkéselni pénteken Pásztor Annát, az Anna & the Barbies énekesnőjét a Budapest Parkban a zenekar koncertje közben – írja a Bors. A lap azt írja, a férfi, P. József a közösségi oldalára rendszeresen posztolta döglött állatok képét, korábban pedig az énekesnő párja, Galotti Balázs is figyelmeztette már, hogy ne menjen Pásztor Anna közelébe, akit rendszeresen zaklatott.

A férfi egy éve írogatott az énekesnőnek, akit a zenekarával együtt gyilkossággal is fenyegetett. Az Anna & the Barbies elővigyázatosságból a fenyegetések miatt megosztotta a férfi arcképét a biztonságiakkal, akik ki is szúrták a második sorban csápoló P. Józsefet, akinek a cipőjébe volt rejtve a kése. A férfi azt mondta, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni, de a férfi előzetesbe került, és elmeorvosi vizsgálatra akarják küldeni.

A Blikk arról számolt be, hogy az énekesnő párja mindenesetre felbérelt egy biztonsági céget, amely az otthonukat is védi, testőrök pedig Pásztor Annát is elkísérik majd mindenhova. Galotti Balázs azt mondta, a férfi korábban csak szerelmes leveleket küldözgetett Pásztornak, majd megfenyegette, végül pedig olyanokat írt neki, hogy a túlvilágon együtt lesznek.

Galotti a pénteki koncert után a rendőrségen is beszélt a férfival, aki "visszahúzódó volt és bocsánatkérő", és megígérte, hogy soha többet nem megy a közelükbe.

A Blikknek a férfi egy barátja azt mondta, P. József elvált, és évek óta csak Pásztor Anna érdekelte, minden koncerten ott akart lenni, ezért nem vállalt állandó állást sem. Elmondása szerint a férfi nagy erdőjáró volt, és valóban gyakran volt nála kés.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Füstölni kezdett a repülő, amellyel Melania Trump utazott

Füstölni kezdett a repülő, amellyel Melania Trump utazott

Banksy a teljes képét le akarta darálni, csak elromlott az iratmegsemmisítő

Banksy a teljes képét le akarta darálni, csak elromlott az iratmegsemmisítő

Nem fogja elhinni, miért vesz a kormány hétmilliárdért művházat Hanoiban

Nem fogja elhinni, miért vesz a kormány hétmilliárdért művházat Hanoiban

Brexit-patt: egy évvel meghosszabbítanák az átmeneti időszakot

Brexit-patt: egy évvel meghosszabbítanák az átmeneti időszakot

Nagypapa lett Deutsch Tamás

Nagypapa lett Deutsch Tamás

Bájos: oroszlánbébit szoptatott a gondos kutyamama

Bájos: oroszlánbébit szoptatott a gondos kutyamama