szerző:
hvg.hu

A gyógyulásra kíván koncentrálni, ezért Demi Lovato nem folytatja a Tell Me You Love Me címre hallgató turnéját. Dél-amerikai fellépéseit törölte.

Két héttel az után, hogy drogtúladagolás miatt életveszélyes állapotban kórházba került, Demi Lovato elvonóra ment. Mivel szeretne teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálni, a Sober énekesnője inkább lemondta a turnéja hátralévő, őszi állomásait. Így elmaradnak a koncertjei Mexikóban, Chilében, Argentínában és Brazíliában is – írja a Metro. Az eladott jegyeket visszaváltják.

Lovato néhány nappal ezelőtt írta meg az Instagramján, hogy időre van szüksége a gyógyuláshoz, és ahhoz, hogy a józanságra és a felépülésre koncentráljon. Mint fogalmazott: sosem titkolta függőségét, és megtanulta azt, hogy "ez a betegség nem egy olyan dolog, ami idővel elmúlik vagy enyhül. Ez egy olyan dolog, amivel folytatnom kell a küzdelmemet".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!