szerző:
hvg.hu

B. Tóth László műsora a Retro Rádióban tér vissza.

Újraindul az országos Retro Rádióban B. Tóth László egykor kultikus műsora, a Poptarisznya – hirdették már hétfőn a Retro Rádióban.

B. Tóth László, aki korábban lemezlovasként is dolgozott, 1982-ben indította el a Petőfi Rádióban a Poptarisznya című műsorát, majd 1989-2002 között a Calypso Rádió 873 főszerkesztője volt.

A Poptarisznyát az utóbbi időben internetes rádióként üzemeltette, most azonban visszatér az éterbe a Retro Rádión.

A műsor vasárnap délutánonként lesz hallható, az első adás most vasárnap, augusztus 19-én lesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!