szerző:
hvg.hu

Közel három éven át készült Milorad Krstic Ezüst Medve-díjas animációs akció-thrillere.

Nemrég azt írtuk, megőrülünk a Ruben Brandt, a gyűjtő című új magyar, egészestés animációs film hősnőjéért, de a friss trélert elnézve nem csak ezt a karaktert fogjuk kedvelni.

A film főszereplője, Ruben Brandt (szinkronhangja Kamarás Iván), akit rémálmai arra kényszerítenek, hogy ellopjon 13 világhírű festményt. A rendőrség tehetetlen, de egy magánnyomozónak (Makranczi Zalán) sikerül elég közel kerülnie a műkincseket elrabló csapat tagjaihoz. Mimihez (Hámori Gabriella) talán egy kicsit túl közel is.

A mozit november 15-től vetítik itthon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!