szerző:
hvg.hu

Augusztus 22-én készült a Beatlesről az első és az utolsó fotó is. Az egyik 1962-ben, a másik 1969-ben.

A zenekarról persze korábbról is vannak fotók, de itt már az új dobossal, Ringo Starral léptek fel a Cavern Clubban. Ráadásul ezen a bulin készült ez első tévéfelvétele is a később viharos gyorsasággal világhírűvé vált Beatlesnek.

 

Ami az utolsó fényképet illeti, az 1969-ben készült, amikor a négyes John Lennon és Yoko Ono új otthonában, a Tittenhurst Parkban találkozott egy közös fotózás erejéig. Ez volt az utolsó alkalom, hogy zenekarként közösen csináltak valamit, később már csak üzleti ügyben találkoztak.

Íme a két fotó:

 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!