szerző:
hvg.hu

Ő rendezheti az Inherit the Earth című filmet.

Mundruczó Kornél rendezheti az Inherit the Earth című hollywoodi zombis-robotos filmet - számolt be róla exkluzív anyagában a Variety.

A lap szerint a filmet már 2011 óta szeretné megcsinálni a Sony. Egy ideig úgy tűnt, hogy Mike Flanagan (Ouija: A gonosz eredet) viszi majd a projektet, de abból végül semmi nem lett.

A sztori szerint a Földön egyetlen túlélő maradt, egy kislány, akit egy csapat robot véd meg az őt üldöző zombikkal szemben. Jelenleg úgy tűnik, hogy Mundruczó mellett Wéber Kata lesz a forgatókönyvíró (Jupiter holdja, Fehér Isten).

Tavaly ősszel még úgy tűnt, Mundruczó a Deeper című filmmel debütálhat Hollywoodban – ennek Bradley Cooper és Gal Gadot lett volna a főszereplője. A film egy kegyvesztett űrhajósról szólt volna, aki elhatározza, hogy meghódítja a Föld legmélyebb pontjának tartott, újonnan felfedezett óceáni árkot.

A filmet valószínűleg azért nem sikerült tető alá hozni, mert a forgatókönyvet Max Landis írta, aki tavaly szexuális zaklatási botrányba keveredett.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!