szerző:
hvg.hu

Újabb névvel bővült a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker-film szereplőgárdája. Thomas Wayne-t, Bruce Wayne (azaz Batman) apját Alec Baldwin fogja játszani.

A Hollywood Reporter ráadásul úgy tudja, hogy Thomas Wayne ábrázolása el fog térni az eredeti, filantróp ábrázolástól; Batman apja a Jokerben inkább a nyolcvanas évek Donald Trumpjára fog emlékeztetni. Márpedig ez a figura - mint ahogy ezt tudjuk a színész legendássá vált Trump-paródiáiból - nagyon jól áll Baldwinnek.

A Joker címszerepét Joaquin Phoenix alakítja majd, a filmet a Másnaposokat jegyző Todd Phillips rendezi, és Baldwin valamint Phoenix mellett Robert De Niro, Zazie Beetz (Deadpool 2) és Marc Maron (Glow) is játszik az 55 millió dolláros büdzséből készülő produkcióban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!