szerző:
hvg.hu

A film már forog, de a nagy bejelentésre eddig kellett várni.

Újabb színész neve került napvilágra Quentin Tarantino Once Upon A Time In Hollywood című filmjéből. Ahogy arról beszámoltunk, Tarantinónak ismét sikerült kivételes színészgárdát toboroznia, játszik a filmben Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell és Al Pacino is.

A sztori 1969-be visz, amikor a régi Hollywood döglődik a televízió térhódítása miatt, de már készülődnek az ifjú titánok, akik a hetvenes években majd megreformálják az amerikai filmgyártást. Pár héten belül megrendezik a nagy woodstocki fesztivált, dühöng a hippikorszak – amikor Hollywoodban rettenetes gyilkosságok történnek: egy csapat elvakult hippi meggyilkolja Roman Polanski terhes feleségét és barátaikat, másnap pedig egy házaspárral is végeznek. Felbujtójuk a tavaly elhunyt Charles Manson, akinek neve mára összeforrt a korszakkal.

Bár a film egy westernsztárra (DiCaprio) és dublőrére (Pitt) koncentrál, a Manson-gyilkosságok alapvetően alakítják majd a cselekményt.

A forgatás júniusban már elkezdődött, de arra mostanáig kellett várni, hogy kiderüljön, ki játssza Mansont. A Cinemablend szerint Tarantino választása végül a Damon Herriman ausztrál színészre esett, akit például A tó tükre című sorozatból ismerhetünk. Íme, egy decens kép róla:

©

Ez alapján már jobban elhisszük neki:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Sándor Anna Kult

Ennyi elborult karakter is csak Tim Burton fejéből pattanhat ki

60 éves lett kedvenc gótikus mesemondónk, aki rémálomszerű világával immár évtizedek óta elvarázsol minket. Hogy stílszerűek legyünk, a nagy alkalomból számba vettük Burton egészestés filmjeinek legelborultabb karaktereit. Szavazzon: melyikük a legőrültebb?