szerző:
hvg.hu

11 szám lesz az új albumon, négy már meg is hallgatható.

2015-ös Drones című albuma után idén novemberben új albummal jelentkezik a Muse brit rockbanda. Az album a Simulation Theory címet kapta, és november 9-én jelenik meg a Warner Bros. Records kiadásában - írja a Rolling Stone magazin.

Az új albumnak már a borítója is kész van, ezt az együttes a Twitter-oldalán tette közzé. A borítón a rózsaszín-lila és a kék szín dominál, és leginkább egy sci-fi-akciófilm plakátjára emlékeztet:

Az albumon összesen 11 szám lesz, de kiadnak egy 16 számos deluxe és egy 21 számos, két cédés super deluxe verziót is belőle. Az eredeti 11 számhoz viszont mind készítenek videót, ebből négy már el is készült, mind sajátos sci-fikre emlékeztető képi világgal és történettel.

Tavaly májusban tették közzé a Dig Down videóját,

ezt idén februárban a Thought Contagion című szám követte,

majd júliusban a Something Human.

Az albumról csütörtökön a negyedik számot is közzétették a YouTube-on The Dark Side címmel, ez talán eddig a legerősebb közülük, felidézve a zenekar legjobb hagyományait.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!