szerző:
hvg.hu

Vanessa Marquez Wendy Goldman nővért játszotta a sorozatban 1994 és 1997 között.

A rendőrök csütörtök reggel érkeztek ki a Los Angeles-i lakáshoz, ahol Vanessa Marquez élt, miután a főbérlője kihívta őket, mert a 49 éves színésznőnek rohama volt. A hírek szerint nem ez volt az első akalom, hogy ki kellett hívni hozzá a hatóságokat.

Noha másfél órán át beszéltek hozzá a rendőrök, és egy elmeorvos is, egyáltalán nem volt „együttműködő”. Miután aztán egy légpuskával vette célba a járőröket, azok lelőtték. A kórházban halt bele a sérülésbe.

Marquez  tavaly vádolta meg a Twitteren George Clooney-t azzal, hogy személyesen intézte el, hogy ne kapjon munkát a filmiparban, miután több más stábtaggal együtt szexizmusra és rasszizmusra panaszkodott a forgatás során. Clooney tagadta a vádakat.

A rendőrség szerint Marquez komoly mentális problémákkal köszködött.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!