szerző:
hvg.hu

Örülhetnek a Marvel-rajongók, úgy tűnik, Nick Fury visszatér.

Nagyon úgy néz ki, hogy Nick Fury visszatér a vászonra a Bosszúállók: Végtelen háború kataklizmája után. Erről árulkodik ugyanis az a fotó, amit nemrég osztott meg az Instagramján.

Nemrég még a nyaralási képeit töltötte fel az internetre Olaszországból és Monacóból, aztán bejelentette, hogy vége a vakációnak. A következő képet pedig már az aktuális öltözőjében fotózta:

Back in the box!! Let the games begin.#whatittakestogetyachty

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Tekintve, hogy Fury kinézetében mennyire fontos ez a bajusz-szakáll kombó, elég valószínű, hogy Jackson ismét a SHIELD ügynökét alakítja.

Vannak, akik szerint a Captain Marvel-forgatásról jelentkezett be, de annak munkálatai Louisianában júliusban befejeződtek. Ez a kép az Egyesült Királyságban készült, úgyhogy sokkal valószínűbb, hogy a Spider-Man: Far From Home című filmről van szó, amivel kapcsolatban tudni lehet, hogy Peter Parker Európába utazik.

Szó volt róla, hogy az új Pókember-filmet Csehországban is forgatják majd, de azt még nem lehet tudni, hogy Jackson is felbukkan-e Prágában. A Spider-Man: Far From Home várható bemutatója 2019 júliusa, írja az Epicstream.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Kovács Gellért Kult

Eljött a pillanat, amikor igazán aggódhatunk a szuperhősökért

A Bosszúállók: Végtelen háború valóban az a Marvel-film, amire a legtöbb rajongó vágyott. Faramuci módon mégsem ennek a 149 perces epikus szuperhősfilmnek – a várthoz képest is felettébb drámai – befejezéséből fog kiderülni, hogy mennyire mertek igazán tökösek lenni az alkotók. Kritika.