szerző:
hvg.hu

A hírt a komédia egyik főszereplője, Steve Guttenberg erősítette meg.

Immár hivatalos, készül (vagy már talán el is készült) az új Rendőrakadémia-film, amely a sorban a nyolcadik epizód lesz.

Noha részleteket egyelőre nem tudni, illetve a szereplők kiléte sem ismert, az szinte biztosra vehető, hogy a több részben is feltűnt, a Carey Mahoney-t megformáló Steve Guttenberg visszatér: egy rajongó kérdésére írta azt a színész a Twitteren, hogy bár többet nem mondhat, természetesen lesz új Rendőrakadémia.

A bemutató időpontja nem ismert, de Guttenberg bejegyzése alapján aligha kell rá sokat várni.

A mozi utolsó (értsd: újabb) részei igen megosztóra sikeredtek, de az alapművet máig az egyik legjobb vígjátéknak tartják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!