szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Így sem lesz azért teljesen korrekt a sorozat, de ezt a témát nem feszegetik a továbbiakban.

A hétvégén került adásba a 17. évad egyik friss epizódja, amelyben Peter Griffin Trump szóvivője lesz, és arról beszélgetnek, hogy egy ideje rajta vannak, hogy kevesebb melegvicc legyen a sorozatban.

A TV Line ezután kérdezte meg a két producert, Rich Appelt és Alec Sulkint a sorozatban elejtett félmondatról, ők pedig megerősítették, hogy a jövőben fokozatosan kivezetik a meleg vicceket az animációs sorozatból.

Ami tizenöt évvel ezelőtt még belefért, az ma már nem elfogadható.

– mondta Sulkin és Appel. Szerintük a Family Guynak muszáj reagálnia a kulturális változásokra, hiszen az évek során nemcsak a környezet, de az alkotók és a nézők is változtak, a valóság őket is formálta. "Nézzünk csak meg egy 2005-2006 környéki és egy mostani epizódot – óriási különbségek vannak."

Appel hozzátette: nem a külső nyomás miatt döntöttek így, sokkal inkább azért, mert rengeteg változás történt a sorozat indulása óta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!