szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megidézi majd a 80-as években játszódó filmeket, de az új Szellemirtók az első két rész jelenkori folytatása lesz.

Régóta lóg a levegőben, hogy fel kéne venni a fonalat a Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson és Harold Ramis főszereplésével készült 1984-es Szellemirtók és az 1989-es Szellemirtók 2 után, és most már hivatalos, hogy valóban lesz harmadik rész.

Az új Szellemirtókat, amely hangsúlyozottan nem egy újragondolt változat lesz, hanem folytatás, az első filmek rendezőjének, Ivan Reitmannak a fia, Jason Reitman fogja rendezni, az apa pedig producere lesz a folytatásnak. Jason Reitman ezt nyilatkozta a készülő filmről: "ugyanabban a világban fog játszódni, amit évtizedekkel ezelőtt megmentettek a protonágyúkkal. (...) Mindig úgy gondoltam magamra, mint az első Szellemirtók-rajongóra, amikor 6 évesen bementem a díszletbe. Akartam csinálni egy filmet a többi fannak is. Ez nem egy reboot. Ami a 80-as években megtörtént, az a 80-as években történt, ez (az új film) napjainkban fog játszódni."

Arról egyelőre nincs szó, hogy a régi szereplők közül bárki is visszatérne a vászonra. Reitman viszont hangsúlyozta, hogy a Szellemirtók 2016-os, női szereplős változatához semmi köze nem lesz az ő filmjének, amelyet 2020 nyarára ígért a Sony Pictures.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eladó Szása, a 42 éves, de csak 23 ezer kilométert futott budapesti Lada

Eladó Szása, a 42 éves, de csak 23 ezer kilométert futott budapesti Lada

Szülői Hang: „Várjuk a nyitást, de nem bármilyen áron”

Szülői Hang: „Várjuk a nyitást, de nem bármilyen áron”

A hat- és nyolcosztályos gimnáziumok felső tagozatai is nyitnak egy hét múlva

A hat- és nyolcosztályos gimnáziumok felső tagozatai is nyitnak egy hét múlva