szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A DoQ, a DoQmentumfilmek csatornája március 31-én megszünteti a műsorszolgáltatást.

Közel 12 év után megszűnik a DoQ, a DoQmentumfilmek csatornája – írta a DTV News. A csatorna 2007 őszén indult, akkor még az IKO Media Group zászlaja alatt, majd többszöri tulajdonosváltást követően a Tematic Media Group-nál talált gazdára.

2015 áprilisában a csatorna sugárzása HD minőségre váltott, és a magyar hangsáv mellett 3 idegen nyelvű is megjelent, de ez nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az elmúlt napokban a Telekom és a UPC is tájékoztatta előfizetőit, hogy kínálatukból március végével kikerül a DoQ csatorna. A DTV News ezért megkereste a csatorna tulajdonosát, aki megerősítette a megszűnést.

"Sajnálattal kell közölnöm, hogy a jelen piaci helyzet nem kedvez a DoQ csatorna további sugárzásának, így a csatorna jogtulajdonosa azt az üzleti döntést hozta, hogy a csatorna műsorszolgáltatását 2019. március 31-én megszünteti. Kérjük minden kedves néző megértését, és ezúton is köszönjük, hogy az elmúlt közel 12 évben rendszeresen figyelemmel kísérték a csatorna műsorait – nyilatkozta Csüllög Sándor terjesztési igazgató.

(dtvnews.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Cecília Novák Katalin és Orbán Ráhel nyomába eredt

Müller Cecília Novák Katalin és Orbán Ráhel nyomába eredt

Totális buszháború Hódmezővásárhelyen

Totális buszháború Hódmezővásárhelyen

Videó: Megcsinálták a világ első iMac-jét, amiben az M1 processzor dolgozik

Videó: Megcsinálták a világ első iMac-jét, amiben az M1 processzor dolgozik