szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bagdi Enikő és Burai Renátó számára véget ért a tehetségkutató.

Az X-Faktor kilencedik évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők  szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Végül  Bagdi Enikő és Burai Renátó számára véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor kilencedik évadának versenyzői, a harmadik élő show-ban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők  szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban.

Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Bagdi Enikő kapta, így ő búcsúzott a tehetségkutatótól.

Azután a székes feladat következett. A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Ruszó Tibi és Zdroba Patrik foglaltak helyet. A másik három döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még két versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Vanek Andor és Manuel. A legkevesebb szavazatot Burai Renátó kapta így számára is véget ért az X-Fakor.

A jövő szombaton este folytatódik a verseny az X-Faktor 2019 negyedik élő show-jával. A versenyzőknek ismét két dalt kell előadniuk, az elsőt egy sztárvendéggel duettben. Később egy egyéni produkcióval is bizonyíthatják, hogy helyük van a végső döntőben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar tudós vezetésével, 0,000000000001 literes cseppekben szimulálják az élet első jeleit

Magyar tudós vezetésével, 0,000000000001 literes cseppekben szimulálják az élet első jeleit

Prieger Zsolt: Operettországban a merész farkasból bármikor lehet engedelmes kutya

Prieger Zsolt: Operettországban a merész farkasból bármikor lehet engedelmes kutya

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit