szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szolgáltató az AMC minden csatornáját kiveszi a kínálatából.

A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2 és TV Paprika csatornákat töröltük a csatornalistából.

Az általános szerződés feltételek között olvasható ez az értesítés, amelyből kiderül, hogy a Digi előfizetői 2020. január elsejétől nem fognak hozzáférni az AMC csatornaportfóliójához – írja az Index. Az AMC kínálatából egyedül a Spketrum Home marad a Diginél, de csak azért, mert erre a csatornára pár hónappal hosszabb szerződés vonatkozik. A többi csatornára vonatkozó szerződés viszont 2019 végével lejár.

Az Index szerint a Digi lépésével több mint egymillió háztartásban válnak elérhetetlenné az AMC-csoport csatornái.

A lap információi szerint a hirtelen szakítás hátterében cash flow problémák állhatnak, mivel a Digi jelentős tartozást halmozott fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Nem igaz, hogy hat számot nem bírt eltalálni!

Nem igaz, hogy hat számot nem bírt eltalálni!

Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához

Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához