szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Élete legfájdalmasabb éve volt a tavalyi.

Egy esés vezetett ahhoz, hogy Ozzy Osbourne legrosszabb éve legyen a tavalyi. A zenész és felesége a Good Morning Americában adtak interjút, ahol Osbourne egészségi állapotáról is beszéltek.
Mint ismert, 2019 elején influenzaszövődmények miatt kórházba került a hetvenéves Ozzy Osbourne, később azonban olyan szerencsétlenül esett el otthonában, hogy kiújultak egy korábbi balesetből származó sérülései.a

Parkinson-kórban szenved Ozzy Osbourne. Erről maga a zenész beszélt feleségével együtt egy Good Morning Americának adott interjúban – írja a USA Today.

Mint ismert, a zenész 2019 elején influenzaszövődmények miatt kórházba került, később azonban olyan szerencsétlenül esett el otthonában, hogy kiújultak egy korábbi balesetből származó sérülései.

"Szörnyű kihívás ez mindannyiunk számára. Az utolsó fellépésem 2018 szilveszterén volt. Aztán elestem. Meg kellett műteni a nyakamat, ami szétzilálta az idegeimet, később pedig kiderült, hogy van egy betegségem...", a zenészt ezután a felesége segítette ki a válasszal. "Ez a Parkinson egy formája" – magyarázta Sharon. "Sokféle típusa létezik a Parkinson-kórnak. Ez a betegség nem halálos ítélet, de hatással van a test bizonyos idegeire."

Osbourne-nál már a 2000-es évek elején jelentkeztek a kór tünetei, de csak most diagnosztizálták. Ozzy Osbourne hozzátette, kis mennyiségben gyógyszeres kezelést kap, ám az orvosok jelenleg is küzdenek azzal, hogy megkülönböztessék, a zenésznek mely tünetei származnak a műtétből és melyek a diagnózisból. "Ezen a ponton ebben az országban nem mehetünk tovább. Megkaptuk az összes választ, amit itt megkaphattunk. Áprilisban Svájcba utazunk egy professzorhoz" – tette hozzá Sharon Osbourne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 4. rész

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 4. rész

Hétfő délután érkezik a rossz idő

Hétfő délután érkezik a rossz idő

10 év körüli gyermek vezethetett forgalomban egy bobcatet Dabason – videó

10 év körüli gyermek vezethetett forgalomban egy bobcatet Dabason – videó