szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendezvény augusztusban lesz, rengeteg sztárt várnak.

Magyarországon is megrendezik a Comic Cont, írja az IGN. A képregényrajongók legnagyobb találkozója Budapesten lesz 2020. augusztus 15-16. között, és a PlayIT és Mineshow rendezvénysorozatok szervezőjeként ismert Meex Agent Kft. hozza el Magyarországra.

A rendezvényre sok külföldi és hazai filmsztárt várnak, de közönségtalálkozókkal, szakmai beszélgetésekkel, filmes előadásokkal, videojátékokkal és képregényekkel, kártyajátékokkal, e-sportversenyekkel és vásárlási lehetőségekkel várják a rajongókat.

„Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára.

A Comic Con egy popkulturális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli.

A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek – és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni."

– írta sajtóközleményben Csanda Gergely, a rendezvény szervezője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A rendíthetetlen hűségét ünnepelték – eltemették Fülöp herceget

A rendíthetetlen hűségét ünnepelték – eltemették Fülöp herceget

„Mari! Én nagyon szeretem magát!” –  Alföldi Róbert így köszönt el Törőcsiktől

„Mari! Én nagyon szeretem magát!” – Alföldi Róbert így köszönt el Törőcsiktől

PDSZ: Retorziókkal fenyegetik azokat a tanárokat, akik megtagadják a jelenléti oktatást

PDSZ: Retorziókkal fenyegetik azokat a tanárokat, akik megtagadják a jelenléti oktatást