szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy hosszú hétvégés eseményt szerveznek.

Az utolsó napsugarakat fogják kihasználni az Ördögkatlan szervezői, akik – mivel a koronavírus miatt a nyári fesztivált elhalasztották – október végére tűzték ki az Ördögkatlan Napokat. Mint írják: ez a fesztivált nem pótolja, csupán egy hosszú hétvégés eseményt szerveznek október 22 és 25. között.

Céljuk többek között az lesz, hogy az elmúlt hónapokban munka, és így többségükben bevétel nélkül maradt művészek részére minél több fellépési lehetőséget biztosítsanak, illetve hogy a helyieket és a régiót érintő turisztikai bevétel kiesését csökkentsék.

A szervezők azt ígérik, hogy figyelembe véve a látogatókat is ért súlyos anyagi veszteségeket, kedvező árú belépődíjakat és bérleteket fognak meghirdetni, több lesz az ingyenes program.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!