szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Covid-részleggel rendelkező Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő munkatársai számára ajánlott fel ingyenjegyeket a Városmajori Szabadtér Színház.

Az országos eljárásrendnek megfelelően az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő azon fővárosi kórházak egyike volt, amelyek teljes körű covid-ellátásra kötelezetten látták el feladataikat. A járvány csúcsidőszakában három izolációs osztály is működött az intézményben, ahol esetenként, egyidejűleg mintegy száz fertőzött elhelyezését is meg kellett oldani. A Kútvölgyiben kialakított karantén részlegen pedig hatvan embert tartottak megfigyelés alatt. Összességében 174 igazoltan koronavírusos beteg feküdt a kórházban, míg karanténban 186-an voltak.

"A bámulatos és elismerésre méltó helytállást követően mindenkinek szüksége van egy lélegzetnyi, önfeledt szórakozásra. A színház vezetője és a dolgozók hisznek abban, hogy a feszültségek feloldásához, az emberek megnyugvásához a művészeten és a kultúrán keresztül vezet az út.
Bár az elmúlt hónapok a Városmajori Szabadtér Színházat is soha nem látott kihívások elé állították, a színházban dolgozók hálával gondolnak azokra, akik akár a saját egészségüket is veszélyeztetve gondoskodtak rólunk és szeretteinkről ebben a nehéz időszakban. Ezért elismerésük jeléül az intézmény 36 darab, párosjegyre váltható szabad felhasználású vouchert ajánl fel a színház "szomszédságában" található Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő szakembereinek és az egészségügyi ellátásban dolgozó munkatársainak, melyet idén július 12. és szeptember 19. között, a nyári évad bármely előadására felhasználhatnak" – írja az MTI-hez eljuttatott közleményében a kulturális intézmény.

A Városmajori Szabadtér Színház július 12-én nyitja meg kapuit a nézők előtt. Az előadásokról, koncertekről bővebben a színház honlapján, a www.szabadter.hu weboldalon található információ.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
42 ezer adathalász honlapot találtak eddig, ami a koronavírussal csap be

42 ezer adathalász honlapot találtak eddig, ami a koronavírussal csap be

1600 kilométeres hatótáv, 5 perces töltés: villanymotoros új hiperautót lepleztek le

1600 kilométeres hatótáv, 5 perces töltés: villanymotoros új hiperautót lepleztek le

Michelle Obama tabukat döntöget

Michelle Obama tabukat döntöget