szerző:
life-style.hu

Egy igazán különleges pozícióban kapták el a néhai The Beatles énekest, John Lennont.

©

Egy igazán különleges pozícióban kapták el a néhai The Beatles énekest, John Lennont. A korában a világbékéért tüntető sztár nem vetette el a spirituális dolgokat, így valószínűleg egy ritka jógamódszerről lehet szó, amely az énekhangjára gyakorol pozitív hatást.

Forrás: thisisnotporn.com

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
life-style.hu Shake

A nap képe: Girona

Makádi Péter szemtelenül fiatal és már-már pofátlanul sikeres fotós: húszévesen magáénak mondhatja a Fotós...

life-style.hu Shake

A nap képe: bébi a légtérben

A baby toss nem más, mint a levegőbe dobált csemeténk megörökítése bizonyos képrögzítési eljárással, úgynevezett...