szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az elsősorban Red Rack’em művésznéven alkotó Danny Berman jelenleg a szigetországnak és új otthonának, Berlinnek az...

©

Az elsősorban Red Rack’em művésznéven alkotó Danny Berman jelenleg a szigetországnak és új otthonának, Berlinnek az egyik legreményteljesebb freestyle dj-producer figurája. Legyen szó house, garage, disco vagy hip-hop témáról, neki mindegyikre van egy jó ötlete és alteregója.

Nézzük csak: a szélesebb körben ismert Red Rack’em énje a detroit soundban utazó beatdown house és wonky hip-hop közeli ötleteit viszi, Hot Coins az italo, electro és balearic hagyományokon alapuló cuccokért felel, míg Marlinspike-ot a garage szenvedélye hívta életre.

Maximalista mixer ő, amint arról Soundcloud-os keverékei is tanúskodnak, például ez:

Valószínűleg ez a multifunkcionalitás ébresztette fel Gilles Peterson kíváncsiságát, aki 2008-as év végi speciális Worlwide műsorában látta vendégül egy mix erejéig. Innentől nem volt megállás: többek közt Glastonbury és Big Chill fesztivál meghívások, kiruccanások Európa szerte, több japán és ausztrál turné, ragyogó megjelenések és elismerő kritikák övezték útját az elmúlt években. És a lendület máig tart: Carl Craigtől az Ame-on át Prins Thomasig a legnagyobbak játsszák zenéit.

December 17-én szombaton éjjel tehát irány a Doboz mindazoknak, akik valami frisset és ropogósat szeretnének hallani!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Érzelmes beszédben búcsúzott a Honortól a Huawei alapítója

Érzelmes beszédben búcsúzott a Honortól a Huawei alapítója

Eltűnt a titokzatos fémoszlop a utahi sivatagból

Eltűnt a titokzatos fémoszlop a utahi sivatagból

Megpuccsolt puccs: a több válságtól is sújtott Peru falja az elnököket

Megpuccsolt puccs: a több válságtól is sújtott Peru falja az elnököket