szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

"Az első szellemileg leépült ember akit Etiópia fővárosában, Addis Ababában láttam épp egy rendkívül izgalmas csevejt...

©

"Az első szellemileg leépült ember akit Etiópia fővárosában, Addis Ababában láttam épp egy rendkívül izgalmas csevejt folytatott az égbolttal egy kerülő út közepén. Cigaretta volt mindkét orrlyukában, pilóta szemüveget viselt, öltözéke pedig rojtos, elhordott, és gyönyörűen egymáshoz illő ruhadarabokból állt. Úgy nézett ki mint egy mitikus figura, és mikor megközelítettem egy kődarabot dobott a fejemhez." - emlékszek vissza Jan Hoek fotós.

©

Az elszigetelt afrikai országban tett útja során több száz hasonló figurával találkozott, és mindegyiküknek megvolt a maga egyedi stílusa. Etiópiában ez a jelenség olyannyira elterjedt, hogy még egy nevet is adtak ennek a csoportnak: "Kedves Őrülteknek" hívják őket. Róluk láthattok egy fenomenális képsorozatot ide kattintva  a VICE magazin weboldalán.

Forrás: vice.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kinyitható táblagéppel jöhet ki a Samsung

Kinyitható táblagéppel jöhet ki a Samsung

Már érkeznek az SMS-ek az internetes oltásfoglalásról

Már érkeznek az SMS-ek az internetes oltásfoglalásról

Operatív Törzs: Kamu sms-ek érkeznek az oltásról, ezekre ne figyeljenek

Operatív Törzs: Kamu sms-ek érkeznek az oltásról, ezekre ne figyeljenek