szerző:
life-style.hu

Manapság sok fantáziátlan vízkőoldó reklámot láthatunk - ahonnan az '50-es évek amerikai kervárosainak szorgos...


Manapság sok fantáziátlan vízkőoldó reklámot láthatunk - ahonnan az '50-es évek amerikai kervárosainak szorgos háziasszonyai mosolyognak vissza ránk egy a kórokozókkal megvívott sikeres ütközet után -, amely elgondolkodtat minket, vajon hová lett a reklámok alapvető célja, a figyelemfelkeltés, a megdöbbentés.

Ez a hatás elérhető szellemes righmusokkal, szóviccekkel, fedetlen keblekkel, fedetlen holtestekkel. Mégis talán a legősibb eszközök, amelyek közvetlenül a tudatalattiinkra hatnak, azok a szimbólumok.


Sok-sok hasztalan barangolás után az internet a bigott kreatív-addiktoknak is enyhet nyújt következő plakátsorozattal, amely a minimalista esztétika jegyében fogant és igaz rájuk a Sacha Baron Cohen Brünójának öröbecsű mondása:

Néha a kevesebb több. Akkor több legyen? Nem. Kevesebb!

(forrás: cre-art-blog.hu)

Még több kép itt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!