szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Ez előző frenetikus low-budget klip után itt van Funktasztikus legújabb vizuális támadása a megszokás ellen, a Kamu...

©

Ez előző frenetikus low-budget klip után itt van Funktasztikus legújabb vizuális támadása a megszokás ellen, a Kamu és gyémánt. Az alap minimál, amint azt a cikk címe is mutatja (a klipben ott a megfejtés, mi is az a kockaerdő), ki más is felelhetne érte, mint Faktor, a régi laboráns. A felvezetés alapján kezdünk tűkön ülni az év végén megjelenő, Táncdalok, sanzonok, melodrámák című albumig. Aki esetleg nem tekintette meg még az Élek és virulok klipjét, legyen szíves pótolni a mulasztást (saját érdekében, Anyuka EPIC):


Az új anyaggal kapcsolatban pedig csakis a Gyula vitéz télen-nyáron című filmet tudjuk idézni, ahogy Faktor is tette: „Ez egy karakter. Hmm… Olyan matyós feje van ennek, nem? Érzem benne azt a vérbő magyar virtust!”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Teljesen lezárták az M5-ös autópályát

Teljesen lezárták az M5-ös autópályát

Már most látszik, hogy Biden máshogy kezeli majd a koronavírust, mint Trump

Már most látszik, hogy Biden máshogy kezeli majd a koronavírust, mint Trump

És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés