szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Tizenharmadszor rendezik meg a VilágVeleje Fesztivált a fővárosban, ezúttal két helyszínen: 2012.

Tizenharmadszor rendezik meg a VilágVeleje Fesztivált a fővárosban, ezúttal két helyszínen: 2012. január 14-én a Syma csarnokban az Intim Torna Illegál, az Irie Maffia és az Akkezdet Phiai, a Carbonfools, a Brains és Dj Bootsie lép fel, de néhány nappal később a Gödör Klubban is lesznek programok.

A hagyományos évindító zenei fesztivál helyszíne az elmúlt években a Gödör volt, ezúttal a nagyobb befogadóképesség miatt választották másik helyszínnek a Syma csarnokot, ahol január 14-én 19.30-kor kezdődik a fesztivál és másnap reggel 4 óráig tart.

Intim Torna Illegál

Az egykori Kistehén Tánczenekar négy tagjából alakult Intim Torna Illegál első koncertjét két évvel ezelőtt éppen a VilágVeleje Fesztiválon adta, így ez most nekik a második születésnapi koncertjük lesz, a zenekar ráadásul éppen január 14-én tér vissza Hollandiából, az Eurosonic Fesztiválról, ahol Európa egyik legrangosabb zenei díjának várományosaként ad koncertet.

Az Irie Maffia utolsó téli koncertjét adja a VilágVelején a Symában az énekesnő Sena ghánai utazása előtt. A zenekar meglepetéssel készül, a népszerű hiphop duóval, az Akkezdet Phiaival közös dal csak a fesztiválon lesz élőben látható és hallható.

A Carbonfools, amely idén új albummal jelentkezett, hosszú kihagyás után játszik ismét  Budapesten, a Brains-nek pedig most decemberben jelent meg Refresh the Style című remix albuma, amelyen több nemzetközileg ismert dj dolgozott. A koncertek után Dj Bootsie pörgeti a lemezeket január 14-én.

A XIII. VilágVeleje Fesztivál másik helyszíne a Gödör Klub, ahol január 19-22. között zajlanak a programok. Fellép mások mellett a Sajnos Batár, a Balaton, Müller Péter Sziámi és az Első Osztályú Vidéki Srácok, a Deák Bill Blues Band, a Pál Utcai Fiúk, Hobo és Bandája, az Indigó utca, a Hiperkarma és a ColorStar.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A jegybank már több mint 800 milliárd forintot tolt bele az államadósságba

A jegybank már több mint 800 milliárd forintot tolt bele az államadósságba

Fegyverért cserébe iPadek: súlyos vesztegetési ügybe keveredett az Apple biztonsági főnöke

Fegyverért cserébe iPadek: súlyos vesztegetési ügybe keveredett az Apple biztonsági főnöke

3 milliárdért pályázhatnak a kutatók az ITM-nél

3 milliárdért pályázhatnak a kutatók az ITM-nél