Michael Jackson szívroham következtében elhunyt, újraélesztése nem sikerült. 50 éves volt, 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatán készült a nagy visszatérésre. A tizenháromszoros Grammy-díjas világsztár, s ezzel minden idők egyik legsikeresebb előadóművésze - akinek albumai több tízmillió példányban keltek el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Thriller és Billie Jean - több mint egy évtizedes turnészünet után tervezte a visszatérést.

A Jackson 5 előadása Los Angeles-ben 1972. szeptember 15-én.
©
Michael Jackson Kansas City-beli koncertjén, 1984. július 7-én.
©
Michael Jackson bangkoki koncertjén, 1993. augusztus 25-én.
©
Michael Jackson bangkoki koncertjén, 1993. augusztus 25-én.
©
Michael Jackson felesége, Lisa Marie Presley társaságában Versailles-ban, 1994. szeptember 5-én.
©
Michael Jackson és felesége, Lisa-Marie Presley a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházába látogatott 1994. augusztus 6-án.
©
Michael Jackson az 1984-es Jacksons Victory turnén.
©
Michael Jackson megérkezik tárgyalására a kaliforniai Santa Mariában, 2005. március 1-jén.
©
Michael Jackson tárgyalására megérkezvén rá várakozó rajongóit köszönti a kaliforniai Santa Mariában 2005. március 1-jén.
©
Rajongók a popsztár jelvényének számító fehér fél pár kesztyű másolatával a kezükön emlékeznek Michael Jackson amerikai popcsillagra.
©
©
MTI Világ

Meghalt Michael Jackson

Michael Jackson szívroham következtében elhunyt, újraélesztése nem sikerült. 50 éves volt, 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatán készült a nagy visszatérésre.

MTI Shake

Egyelőre rejtély övezi Michael Jackson halálát

Kevesebb mint egy nappal a tragikus eseményt követően számos találgatás látott napvilágot arról, hogy mi okozhatta Michael Jackson hirtelen halálát hetekkel londoni koncertsorozatának indulása előtt.

hvg.hu Világ

Kik nem haltak meg Michael Jacksonnal egy időben?

Michael Jackson halálhíre villámgyorsan terjedt el a közösségi oldalokon, lenyomva a Farrah Fawcett haláláról néhány órával korábban beszámoló megemlékezéseket. Az Urban Legends városi legendavadász oldal értesülései szerint azonban pár embernek ez sem volt elég, ők gyártottak új, ál-halálhíreket.