Több mint egymilliárd lakos és 1652 beszélt nyelv 3 287 263 négyzetkilométeren: India a világ egyik legváltozatosabb országa.

Marhaürülékből készülő, napon szárított lepényeket gyűjt össze egy nő Allahabad külvárosában. Vidéken többnyire ezekkel fűtenek, s a lepények egyben környezetbarát alternatívái a fatüzelésnek is.
©
Ruhamosás a közelgő monszunnal a háttérben. A mezőgazdaságot éltető esős évszak júniusban kezdődik Indiában – tavaly negyven év óta a legkevesebb csapadék esett ebben az időszakban.
©
Nagybani piac Újdelhiben
©
Indiai kushti birkózók fürdenek edzés után.
©
Dolgozó pihen egyet ebédidőben Mumbaiban.
©
Rendőrök edzenek egy parádéra Allahabadban.
©
A hinduk számára szent Gangeszből visznek vizet Siva istennőnek felajánlásképpen egy helyi templomba.
©
Betakarítás Kalkutta mellett
©
Elefántját eteti meg egy férfi Újdelhi külvárosában.
©
Bharti Kher ikonikus szobrát – „A bőr nem a saját nyelvét beszéli” – filmezi egy operatőr egy londoni aukciósházban. A mű becsült értéke meghaladja az egymillió eurót.
©
Manmohan Szingh indiai miniszterelnök áll szemben Juszuf Raza Gilani pakisztáni miniszterelnökkel egy SAARC konferencián.
©
Az indiai hadseregnek tulajdonított fegyveres összecsapás halottjainak temetésén zokognak hozzátartozók Kasmír tartományban.
©
Az Indiai Kommunista Párt aktivistái szlogeneket kiabálnak, amikor a magas üzemanyagárak miatt tiltakoznak Újdelhiben.
©
Rengeteg otthonban nincs víz Indiában, így az emberek szükségleteiket a közkutakról látják el, amelyek a nagy szárazságokban könnyen elapadhatnak.
©
Szádhu, azaz hindu szent ember ül egy templomban Gauhatiban.
©
Szúnyogirtás egy sikátorban Újdelhiben
©
Graffiti egy bezárt bolton Kasmírban
©