Az elmúlt hét nap leglátványosabb eseményei képekben.

Belvíz borít egy ártéri mezőgazdasági területet a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szászberek határában.
©
Légi felvétel víz alatt álló mezőgazdasági területekről a Schwarze Elster és az Elba folyók összefolyásánál a Szász-Anhalt tartománybeli Elsterwerda város közelében.
©
Egy látogató fényképezi Vida Zsuzsa Gyűrű 2. című alkotását Az üveg ma című kiállításon, amelyen 22 üvegművész alkotásait mutatják be az Andrássy Galériában.
©
A 19. nemzetközösségi játékok megnyitóünnepségét tartják az újdelhi Dzsavaharlal Nehru Stadionban.
©
Fiatalok táncolnak a Több technót a Parlamentbe, DJ-t minden faluba! címmel megrendezett demonstráción a Kossuth téren.
©
Egy 17 méter hosszú fa-dinoszaurusz áll az Erzsébet téren, amelyet az első magyar Wood Fesztiválon készítettek.
©
Érdeklődő lép ki egy csendautomatából, azaz egy hangszigetelt, formatervezett, egyszemélyes kabinból a Moszkva téren. Az ötletet Kukucska Gergely építész és kutatótársa, Nagy Attila Balázs akusztikai szakértő közösen dolgozták ki és valósították meg a negyedik PLACCC Fesztivál számára.
©
Vitorlás hajók úsznak a Balaton vízén. Idén hazánkban rendezik a Micro Magic rádió-távirányítású vitorlás modell osztály legnagyobb megmérettetését, az Európa-bajnokságot Balatonkenesén, amelyen 14 nemzet 52 résztvevője úsztatta hajóját.
©
Talmácsi Gábor száguld a gyorsasági motoros világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a Tokiótól északra lévő Motegi körpályán.
©
Jelenet Anton Pavlovics Csehov Ványa bácsi színművének próbáján a Vígszínházban.
©
Palesztin fiatal követ hajít izraeli katonák felé a telepbővítési tevékenység elleni tüntetésen a ciszjordániai Bét-Omarban, Hebron közelében. Szeptember 26-án éjfélkor lejárt az izraeli kormány által a ciszjordániai zsidó telepek bővítésére vállalt tíz hónapos moratórium.
©
Richard Wagner: A Rajna kincse című zenedrámájának próbája a New York-i Metropolitan Operaházban.
©
Szentpéteri L. József magyar fotós beszél a természet, egyedi kategória 1. díjas képéről a World Press Photo 2010 kiállítás megnyitóján a Millenáris Fogadóban.
©
Baán László főigazgató áll a kiállított alkotások között Fernando Botero kolumbiai festőművész kiállításának sajtóbejárásán a Szépművészeti Múzeum Márvány csarnokában.
©
A német Klaus LEIBLE bemutatja ékességét a szakáll- és bajusz Európa-bajnokságon az ausztriai Salzburg tartományban fekvő Leogangban.
©
Fidel Castro volt kubai elnök beszédet mond a Forradalmi Védelmi Bizottság (CDR) megalakításának 50. évfordulóján Havannában.
©