Tetszett a cikk?

Az idei Balaton Soundon elmaradt a kánikula és az arra alapozott bícshangulat, de úgy tűnik a fesztiválozókat mindez annyira nem zavarta. Mint ahogy az sem, hogy a fellépő lineup a Guetta-Kalkbrenner tesók-Sven Väth fémjelezte kötelezőt csak kicsivel ugrotta meg. Képes összefoglalónk a hétvégéről.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Kövessenek minket Facebookon is!

Hernádi Levente Nagyítás

Fergeteges buli a VOLT Fesztiválon – Nagyítás-fotógaléria

A VOLT Fesztivállal beindult az idei fesztiválszezon. 1993 óta jócskán kinőtte a Lővér Kempinget a fesztivál: az első VOLT-on még csak öt zenekar és körülbelül 800 főnyi közönség vett részt, míg idén 200-nál is több produkcióval készültek a szervezők, akik csaknem százezer fesztiválozóra számítanak. Fellépett Skrillex, a Faith No More, a Snow Patrol és Katy B, az Iggy & The Stooges, Röyksopp, a Tankcsapda és sokan mások.

hvg.hu Nagyítás

Hőség a világ egyik legmelegebb fővárosában - Nagyítás-fotógalária

Budapest a világ egyik legmelegebb fővárosa. Hazánk területén jelenleg is hőségriadó van érvényben, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csak jövő kedden várható néhány fokos enyhülés. A hosszan tartó meleg nem csak az idősek és a betegek, de az egészséges emberek szervezetét is megviseli. A hétvégén sokan indulnak útnak autóval, aki teheti, a vízpartokon keres felüdülést.