Tetszett a cikk?

Idén is több tízezren érkeztek a világ minden szegletéből Európa egyik legérdekesebb Goa bulijára, a Tolna megyei Ozorára. A sárban bulizó hippik és össze-vissza szaladgáló kutyák között új színfoltot jelentett a fesztiválon a rendőrségi jelenlét és a drogkereső kutyák, akiket 10 percenként cserélni kellett a túlterheltség miatt.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Kövessenek minket Facebookon is!

MTI Itthon

Újabb letartóztatások az ozorai fesztiválon

Újabb tizenhat embert állított elő a rendőrség az ozorai fesztiválon kábítószerrel visszaélés alapos gyanúja miatt, további egy embert idegenrendészeti őrizetbe vett, a korábbi razzián őrizetbe vettek pedig előzetesbe kerültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája.

nyüzsi Nyüzsi

Ozora: a vamzermédia akcióban

Az öntudatos állampolgárok ezt is várják a tájékoztatási szervektől: riadóztassák a hatóságokat, ha a szocialista törvényességtől eltérő fennforgást észlelnek.

Kult

Helyszíni beszámoló az ozorai goa-fesztiválról

Húszezer ember gyűlt össze az idén tíz éves O.Z.O.R.A. fesztiválon, melyet mint mindig, most is a Sziget fesztivál ideje alatt rendeznek meg, nagyrészt külföldiek részvételével, Tolna megye lankáin. Munkatársunk a helyszínről jelentkezett.