Képszerkesztőnk válogatása az elmúlt hét legérdekesebb fotóiból.

Seregélyek repülnek egy tarcali szőlő felett
©
A Győri Balett előadása a Pécsi Nemzeti Színházban
©
Az első Magyarországon eladott iPhone 5 okostelefont tartja fel tulajdonosa
©
Fiatal lányok pénznyerő automatán játszanak Nyíregyháza egyik játéktermében. Jövő év január elsejétől át kell állni a játékautomaták szerver alapú üzemeltetésére.
©
Áder János köztársasági elnök áll Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke és felesége, Michelle között az ENSZ Közgyűlésének 67. ülésszaka alkalmából adott fogadáson, a New York-i Waldorf-Astoria Hotelben.
©
Orbán Viktor miniszterelnököt fogadja a bagrati katedrális pópája a grúziai Kutaisziben
©
Zagyvai András a kezében tartja az általa kitalált okostojás elnevezésű logikai játékot Gödöllő közeli műhelyének udvarán 2012. szeptember 25-én. A feltaláló a játékával Washingtonban elnyerte az International Puzzle Party verseny legnagyobb elismerését, a Nob Yoshigahara-díjat.
©
Egy gímszarvas bika tehenet borít egy napraforgó földön a lábodi erdőben
©
Egy tüntető gázmaszkkal a fején menekül a feléjük dobott könnygáz elől a görög fővárosban, ahol erőszakba torkollott a kormány újabb megszorító intézkedései elleni tiltakozás.
©
Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök egy Irán nukleáris ambícióit ábrázoló illusztrációt mutat felszólalása közben az ENSZ Közgyűlése 67. ülésszakának általános vitájában a világszervezet New York-i székházában.
©
A Nemzetközi Biztonsági és Segélynyújtási Erő lengyel katonái által 2012. szeptember 25-én közreadott képen egy négynapos csecsemő látható az afganisztáni Ghazniban. A lengyel tűzszerészeket egy útmenti gyanús csomaghoz riasztották, de robbanószer helyett egy kislányt találtak a csomagban. Az újszülött a Pola nevet kapta és átadták őt az afgán hatóságoknak.
©
Munkások dolgoznak a Gallicoop Pulykafeldolgozó Kft. szarvasi üzemcsarnokában.
©
Egy irodából költöztetik ki árvíz miatt a dolgozókat az észak-angliai Yorkban.
©
Egy fiatal lány egy bambuszból készített tutajon úszik az árvíz által elöntött falujában az indiai Morigaon körzetben. Az ország északkeleti térségében pusztító árvíz miatt eddig 11 ember életét vesztette, és mintegy 200 ezer embert menekítettek a károsultak részére létesített táborokba.
©
Bírósági rajz Nakoula Basseley Nakouláról, a Mohamed prófétát és az iszlámot gyalázó amatőr film készítőjéről, amint ügyvédjével beszélget egy Los Angeles-i bíróság tárgyalótermében. Az 55 éves, magát kopt kereszténynek valló, 2010-ben banki csalások miatt 21 havi szabadságvesztésre ítélt férfinak börtönbe kell vonulnia, mert több esetben megsértette korábbi feltételes szabadlábra helyezésének feltételeit. Nakoula filmje erőszakos tiltakozásokat váltott ki a muzulmán világban.
©
A 20 éves a Down Alapítvány dolgozói nyílt napon mutatják be munkájukat a Down Alapítvány Korai Fejlesztő és Tanácsadó Központjában Budapesten. A központ az 1991 óta szülői összefogásból létrehozott Down Alapítvány legújabb szervezeti egysége, egy olyan közoktatási intézmény, amely elsősorben értelmi fejlődésükben eltérő, sajátos nevelési igénnyel bíró, Down szindrómás csecsemők és kisgyermekek családi nevelését kívánja segíteni.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!