Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lionel Messi az Aranylabdával, harc a fegyveres erőszak visszaszorításáért az USA-ban, havazás Jeruzsálemben. És megannyi más. Képes összefoglalónk a hét fontosabb eseményeiből.

Lionel Messi, a spanyol Barcelona argentin csatára vehette át az év legjobb labdarúgójának odaítélt Aranylabdát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA díjkiosztó gálaestjén Zürichben.
©
Hajléktalan indiai férfi ül kecskéivel a Sziliguri pályaudvaron.
©
A Lett Nemzeti Balett táncosainak próbája Sevillában.
©
Tárgyalások kezdődtek a fegyveres erőszak visszaszorításáról az Egyesült Államokban. Joe Biden amerikai alelnök tárgyal a sportlövész és természetjáró szervezetek jogi képviselőivel.
©
Szíriai menekültek cípői a szíriai-török határnál található menekülttáborban.
©
Gyerekek élvezik a havazást Jeruzsálemben. Jeruzsálemre 1992 óta nem hullott annyi hó, mint most egy éjszaka folyamán.
©
Hozzátartozók gyászolják az előző napi kettős öngyilkos merényletben elhunyt rokonaikat egy hullaházban a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartomány fővárosában, Kvettában.
©
Leleplezték Katalin hercegnő hivatalos portréfestményét a brit Nemzeti Arcképtárban Londonban.
©
Egészségügyi vízum hiánya maitt kobozták el egy argentín cirkusz oroszlánjait.
©
Miguel Puertas Herrera spanyol motoros a Dakar-ralin.
©
Orbán Viktor Zürichben az Aranylabda átadásán.
©
Natalia Tsarkova, a Vatikán legújabb hivatalos udvari művésze.
©
Francois Hollande az Elysee-palotában hallgat egy ünnepséget.
©
A Mozgásjavító Általános Iskola. A fővárosi önkormányzat a 2013-2014-es tanévtől már nem indít új szakközépiskolai évfolyamot a mozgássérült diákok mexikói úti iskolájában, és a meglévő három évfolyamot is meg akarja szüntetni.
©
A Szomáliai Nemzeti Hadsereg egyik tagja.
©
Résztevők a Kubában gyógykezelt Hugo Chávez venezuelai államfő támogatására rendezett szimpátiatüntetésen.
©
Silvio Berlusconi, a jobbközép Szabadság Népe (PdL) párt miniszterelnök-jelöltje, volt kormányfő a Rai 2-es televízió Telecamere című műsorában Rómában.
©
Túristák fotózkodnak az Eiffel-toronnyal a háttérben.
©
A japán Oszanai Jumi adja elő saját koreográfiáját a SzólóDuó 2013 nemzetközi táncfesztivál első napján a budapesti MU Színházban.
©
Elnökválasztás Csehországban. Vladimír Franz cseh képzőművész, zeneszerző és elnökjelölt egy televíziós kampányvitán vesz részt Prágában.
©
Madarak ülnek egy utcai lámpán Düsseldorf-ban.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Kiss Ádám, Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

Se munka, se térerő, remény mégis van - Nagyítás-fotógaléria

Budapestről nézve Északkelet-Magyarország maga a Sátántangó: se munka, se élet, se remény. Közelről nézve azonban meglátszik az a nem kevés ember; helyi tanítónők, Pestről jött értelmiségiek, papok és hittantanárnénik, vállalkozók és egyéb self-made manek, magyarok és cigányok vegyesen, akik küzdenek az itt élők jobb sorsáért. Az Age of Hope alapítvány egyik célkitűzése az ő munkájuk támogatása adományokkal. Karácsony előtt Fájon, Fulókércsen, Edelényben, Bódvalenkén jártunk az alapítvánnyal.

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Tejcsata, dokkmunkások és havazás: a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

Vörös algák lepték el a tengerpartot, tüntettek Portugáliában, Belgiumban és ismét utcára vonultak Egyiptomban is, fegyverek nélkül ezt a hetet sem lehetett megúszni, ám közben megérkezett a hó Spanyolországba és Münchenbe is, a világ pedig mind jobban rápörög a karácsonyra. Képszerkesztőnk válogatása az elmúlt hét legérdekesebb képeiből.

Iliás Katalin, Fülöp Máté (szerkesztők) Nagyítás

Valahol Oroszországban - Nagyítás-fotógaléria

Hetven éve, 1943. január 12-én indította meg a Vörös Hadsereg a 2. magyar hadsereg elleni támadását a Don mentén, mely az egyik legnagyobb katonai katasztrófához vezetett. Magyar katonák ekkor már mintegy másfél éve éve vettek részt a keleti front hadműveleteiben és megszállási feladataiban. Az alábbi fotókat magyar katonák készítették orosz területeken.