Tetszett a cikk?

Az elmaradhatatlan sör, virsli mellett a szakszervezetek, tízméterenként jelen lévő ellenzéki pártok, volt kommunista jelképek és egy kígyó uralta a hangulatot a Városligetben. Össze-vissza kapkodó képriportunk a munka ünnepéről.

Thürmer Gyula beszéde után indult el a Munkáspárt a Városligetbe
©
Régi idők emlékére
©
Che
©
Fogyott a lufi
©
Hangolnak a zenészek
©
Szakszervezeti lufi
©
©
Koalíció
©
Megérkezett Gyurcsány Ferenc
©
Forró hangulat
©
Ha az Együtt 2014 nem akar közös listát. akkor jobb, ha Külön 2014-re nevezi át magát - mondta a volt kormányfő
©
©
Eközben a Munkáspártnál
©
Pataky Péter, Varga László és Székely Tamás - a három szakszervezeti konföderáció közös felvonulása
©
Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) szerdán jelentették be, hogy közös szervezetbe tömörülnek. A közös nyilatkozatukat a Városligetben olvasták fel.
©
Az elmaradhatatlan fotózkodó kígyó
©
Bajnai szerint a közmunka önmagában nem rossz dolog, de csak félmegoldás. A cél a valódi munkaerőpiacra történő visszavezetés. A közmunka jelenlegi formáját tarthatatlannak nevezte.
©
Valaki éppen felveszi a munkát
©
Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor felelőssége, hogy a feleség- és élettársbántalmazó Balogh József azonnal tűnjön el a közéletből. Az MSZP elnöke szerint az ellenzéknek az a dolga, hogy szétzúzza Orbán centrális erőterét, ezért még ma elküldi a múlt héten Bajnai Gordonnal kötött megállapodást a DK-nak, továbbá Kuncze Gábor és Fodor Gábor pártjainak.
©
©
©
Vurstli
©
©
©