Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bemutatta hétfőn Tarlós István a sajtónak a 4-es metró Kelenföld és Keleti pályaudvar közötti szakaszát. Mint a hvg.hu munkatársa arról beszámolt, a főpolgármester a szerelvényen utazó újságíróknak elmondta: a dolgok mostani állása szerint jövő március 31-én kezdődik az úgynevezett utasforgalmi teszt. Akkor tehát már utasokat is szállít a metró.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
A Keleti pályaudvari megálló.
©
©
©
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Stiller Ákos Nagyítás

Magyar hokidráma a hétvégén - Nagyítás-fotógaléria

Csalódásként élte meg Diego Scandella, hogy csapata, a magyar jégkorong-válogatott nem tudta érvényre juttatni a papírformát, és mivel kikapott a vendég hollandoktól, biztosan lemarad a 2014-es szocsi téli olimpiáról. Képeink elkészítéséhez köszönjük a Magyar Jégkorong Szövetség segítségét.

Fazekas István Nagyítás

Vadásszon Ön is madárral! - Nagyítás-fotógaléria

A hagyományos magyar vadászati formát mutatták be december elején a Magyar Solymász Egyesület tagja Nagypáli határában: a többezer éves metódus az UNESCO szellemi világöröksége 2010 óta. Magyarországon héjával, szirti sassal, vadászsólyommal űzik ezt az ősi sportágat. A solymászat nem tömegsport, bár a párszáz fős magyarországi táborral szemben Angliában több tízezer tagja van a nemzeti egyesületnek, Kanadától Franciaországon át Skandináviáig százezrek hódolnak ennek az idő- és pénzigényes vadászmesterségnek.

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Bezárta kapuit a Budapesti Vidámpark - Nagyítás-fotógaléria

November 4-én télre bezárta kapuit a Budapesti Vidámpark és egyelőre lekerült a Fővárosi Közgyűlés napirendjéről is a javaslat, ami szerint a vidámpark területét az állatkertnek adná át a főváros, hogy ott többek között szubtrópusi dzsungelt létesítsenek egy gigantikus üvegház alatt. Hogy a tavaszi nyitáskor dzsungelbe vagy játékvilágba lépnek-e a látogatók, még nem dőlt el, mint ahogy az sem, hogy állatok üvöltésétől vagy megrémült sikolyoktól lesz-e hangos a terület. Az utolsó napokban viszont lelkes gyerekek és újra gyerekké változó nem kevésbé lelkes felnőttek vették birtokukba a területet.